16. kolo
10.12.2017 15:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Benevento Calcio 2:0

Antonín Barák byl ústřední postavou zápasu mezi Udinese a Beneventem. Domácí Zebry zvítězily díky jedné trefě a asistenci českého reprezentanta 2:0. Mimochodem do statistik se zapsal i Jakub Jankto, který první branku pro Antonína Baráka připravil. Druhý gól si připsal Kevin Lasagna.

Benevento před týdnem senzačně remizovalo s AC Milán a získaný bod chtělo potvrdit i na půdě Udinese, jenomže začátek utkání se mu vůbec nepovedl. Už v 5.minutě předvedlo Udine krásnou akci. Jakub Jankto poslal do vápna soupeře přízemní centr, který se dostal až k volnému Antonínu Barákovi, ten si přihrávku zpracoval a střelou pod břevno poslal Zebry do vedení! Za dalších pět minut už to mohlo být 2:0, ale volný přímý kop Adnana orazítkoval břevno.

Hosté o sobě dali poprvé vědět až ve 28.minut, kdy se výtečným zákrokem předvedl brankář Bizzarri. Opora domácích nejprve neudržela dalekonosný pokus, ale proti bezprostřední dorážce Puscace se zaskvěla a udržela domácím jednobrankový náskok. Udine mělo více ze hry a svůj náskok mohlo zvýšit mnohem dříve. Stryger Larsen z dobré pozice přestřelil, ale čtyři minuty před koncem už to domácím klaplo. Antonín Barák přihrál Kevinu lasagnovi, jenže střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Zatímco první poločas nabídl dobrý fotbal, ve druhém dějství už to tak slavné nebylo. Udinese si dvoubrankové vedení hlídalo a zbytečně se nehnalo dopředu, zatímco útok Beneventa byl bezzubý. Hosté mohli alespoň kosmeticky snížit, ale volný přímý kop Armenterose se mezi tři tyče nevyšel. Benevento se vrátilo k porážkám a z Udine jede s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele