19. kolo
30.12.2017 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - SPAL 2013 2:0

Sampdoria Janov dokázala na konec roku 2017 utnout sérii bez vítězství a po několika týdnech znovu získat plný počet bodů. S prázdnou ze stadionu Luigi Ferraris odjížděl nováček SPAL, když dvakrát inkasoval až v nastaveném čase z kopačky Fabia Quagliarelly.

Pro SPAL to byl velmi krutý výsledek. Nováček nehrál v Janově vůbec špatně, měl i příležitosti dostat se do vedení, ale branku Viviana zkrátka nepřekonal. Námořníci byli od začátku o něco lepším týmem, silnější na balónu, ale do žádných větších příležitostí se nedostávali. Až ve 31.minutě zkoušel střelecké štěstí z volného přímého kopu Caprari, ale nebyl úspěšný. O chvíli později předvedl proti Ramírezovi výtečný zákrok Gomis a na druhé straně měl Viviano co dělat s hlavičkou Felipeho, která skončila na brankové čáře!

Po změně stran se opět opřel do balónu Caprari a balón jen prolétl pokutovým územím. Obrovskou šanci na vedení spálil čtvrthodinu před koncem Antenucci. Hostující hráč postupoval sám na Viviana, ovšem z mírného úhlu ho překonat nedokázal, což později muselo hosty pořádně mrzet.

Už to vypadalo, že utkání směřuje k nerozhodnému konci, když sudí v nastaveném čase odpískal pokutový kop za faul Federica Vivianiho na Ramíreze. Nutno podotknout, že šlo o lehký kontakt a velice přísnou penaltu. Fabio Quagliarella jí proměnil a za další dvě minuty z malého vápna zvyšoval na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele