33. kolo
18.04.2018 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Bologna FC 1:0

Dlouho to vypadalo, že si Sampdoria v nezáživném utkání proti Boloni připíše jen bod za bezbrankovou remízu, ale ve třetí minutě nastavení se jí podařilo naklonit výsledek na svojí stranu. Jedinou brankou zápasu vstřelil útočník Duván Zapata.

Zápas na stadionu Luigi Ferraris toho za devadesát minut příliš nenabídl. Oba celky měly jen velmi málo brankových příležitostí a konečná remíza by snad byla spravedlivějším výsledkem. Jedna z mála šancí v zápase se urodila ve 12. minutě. Caprari si šikovně udělal prostor ke střele a ve snaze obstřelit Miranteho zamířil o kousek vedle. Příležitost to nebyla vůbec špatná. Na druhé straně zase napřáhl Di Francesco a rovněž minul. Sampdoria a ani Boloňa neměly vytrvalejší tlak, na Marassi se hrála vyrovnaná partie. Po půlhodině hry měla Sampdoria další zajímavou příležitost. Quagliarella se dokázal zbavit brankáře, s balónem se dostal do úhlu a jeho střelu srazil na rohový kop obětavý obránce.

Ve druhém poločase se obraz hry neměnil. Poměrně aktivnější začala být Boloňa, nicméně bez gólového efektu. Deset minut před koncem zápasu vypálil střídající Palacio a Viviano předvedl výborný zákrok. Jak moc byl klíčový nakonec ukázal nastavený čas. Ještě než se sudí rozhodl přidat do vínku několik minut, orazítkoval Duván Zapata z malého vápna tyčku. To bylo pro Boloňu důrazné varování.

A pak už přišel rozhodující okamžik celého zápasu. Ve třetí minutě nastavení se k odraženému balónu dostal Zapata, udělal si prostor ke střele a ranou tyči rozhodl o nejtěsnějším vítězství Sampdorie. Boloňa už na inkasovanou branku zareagovat nedokázala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele