37. kolo
13.05.2018 15:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Turín FC - SPAL 2013 2:1

Turín po pěti zápasech konečně vyhrál a SPALu tím způsobil nemalé komplikace. Zatímco domácím už o nic nešlo, hosté potřebovali bodovat kvůli záchranářským bojům. I přes porážku 1:2 zůstává SPAL mimo sestupové pozice, nicméně k dobru už má jen skóre.

SPAL neměl před tímto zápasem vůbec špatnou formu, ale čekal ho obtížný soupeř. Hosté přečkali úvodní šanci Granaty a ve 22.minutě šli do vedení. Alberto Grassi zpoza vápna vypálil a Sirigu se natahoval marně. Domácí se mohli dočkat odpovědi ve 31.minutě, ale branka, kterou vsítil nemohla kvůli ofsajdovému postavení platit. SPAL si odnášel do šaten nejtěsnější vedení, logicky byl tedy spokojenější.

Ale ve druhém poločase ho čekala ještě pořádná šichta. Walter Mazzarri požadoval od svých svěřenců výrazné zlepšení a to se nakonec dostavilo. Tlak Granaty pomalu sílil a v 68.minutě bylo vyrovnáno. Berenguer zatáhl balón do vápna, adresoval přihrávku Belottimu, který před brankou chladnokrevně zakončil! Turín si o chvíli později vytvořil naprosto totožnou akci, ale Belotti tentokrát minul.

I bod by byl pro SPAL úspěchem, jenomže mu nebylo přáno. Dvě minuty před koncem zápasu dostal nováček soutěže těžký direkt. Belotti přihrával na malé vápno a Lorenzo De Silvestri, ač bráněn, zblízka propálil golmana Gomise.

Nebylo na co čekat, času měli hosté málo, takže se ve zbytku zápasu vrhli do ofenzívy. Sudí Mariani jim ještě přidal pět minut nastaveného času, ale snaha SPALu byla marná. Granata vyhrála 2:1 a SPAL tak čeká boj o záchranu až do samotného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele