31. kolo
08.04.2018 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Turín FC - Inter Milán 1:0

Inter Milán nezvládl zápas v Turíně, ale o čtvrté místo prozatím nepřišel. Nerazzurri podlehli Granatě po jediné brance jejího někdejšího hráče Adema Ljajiče, který se prosadil už v prvním poločase.

Že to na půdě Turína nebudou mít hráči Interu jednoduché se vědělo a výsledkově se to také potvrdilo. Hosté za devadesát minut nenašli na obranu Granaty recept a rovněž díky zaváhání Lazia nepřišli o průběžnou čtvrtou příčku,

Svěřenci Luciana Spallettiho měli první vážnější příležitost utkání, ve třinácté minutě zakončoval osamocený Mauro Icardi a skvěle zasáhl Salvatore Sirigu. Icardi tak navázal na své předchozí vystoupení proti AC Milán, kde zazdil velké množství stoprocentních příležitostí. O chvíli později hlavičkoval z nadějné pozice Perišič a balón líznul brankovou konstrukci. Inter byl o něco aktivnější, nakonec ale jako první inkasoval. Granata předvedla rychlou akci, na jejímž konci byla spolupráce bývalých hráčů Nerazzurri - Ansaldiho a Ljajiče. Prvně jmenovaný přihrával před prázdnou branku a Ljajič bez problému zakončil. A s Interem mohlo být hůře, Falquého branku ovšem sudí pro ofsajd neuznal.

Inter potřeboval ve druhém dějství přidat plyn, ale Turín hrál takticky bezchybně a svého soupeře do ničeho vážnějšího nepouštěl. Naopak to byli býci, kdo mohl přidat pojistku. Po centru Ljajiče hlavičkoval hlavičkoval zády k brance De Silvestri a skvělý zákrok musel předvést Samir Handanovič. O chvíli později nebezpečně pálil Ljajič, ale ani tentokrát se skóre neměnilo.

Hosté pak přeci jenom převzali iniciativu a tlačili se dopředu, proti dobře zformované defenzívě Turína to však měli složité. Inter si za svojí snahu minimálně bod zasloužil, nakonec ale odjíždí z Turína s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Recoba Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele