7. kolo
01.10.2017 12:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Cagliari Calcio 3:0

Neapol navyšuje své vedení v Serii A a jako jediná zůstává stoprocentní. Partenopei dle očekávání porazili Cagliari, když se v prvním poločase prosadili Hamšík s Mertensem a ve druhém poločase pečetil výsledek Koulibaly.

Partenopei mají po sedmi kolech plný počet bodů a zcela zaslouženě kralují průběžnému pořadí. Sardiňané dokázali velkému favoritovi vzdorovat jen čtyři minuty, pak se totiž po parádní ofenzivní souhře s Mertensem prosadil Marek Hamšík!

Rychlý gól pomohl se Sarriho svěřencům uklidit a ti nadále zůstávali u balónu. Ve 25. minutě spálil velkou šanci Insigne, když zblízka hlavičkoval jen vedle. O několik později už byl Mertens úspěšnější. Po faulu na něj totiž sudí odpískal pokutový kop a belgický štírek ho sám proměnil. A když krátce po změně stran zvyšoval už na 3:0 stoper Koulibaly, bylo hotovo. Vše začalo u dlouhého centru Jorginha, který si Koulibaly zpracovával a z úhlu ho dokázal propasírovat za Cragnova záda.

U třetího gólu nemuselo zůstat, Partenopei měli i řadu dalších příležitostí. Parádní individuální akci Callejóna utnul výtečným zákrokem Cragno. Neapol si komfortní třígólový náskok bezpečně pohlídala a po sedmi kolech je nadále bez ztráty kytičky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Houfi

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele