14. kolo
26.11.2017 18:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - ACF Fiorentina 1:1

Blízko blizoučko k vítězství a návratu do první čtyřky bylo Lazio Řím, které ale nakonec neudrželo jednobrankový náskok a s Fiorentinou remizovalo 1:1. Biancocelesti poslal do vedení nizozemský stoper De Vrij, ale poslední slovo měl ve čtvrté minutě nastavení Khouma Babacar.

Lazio v posledních týdnech začalo ztrácet a zdá se, že jeho úchvatná forma je ta tam. Svěřenci Simona Inzaghiho prohráli v derby s AS Řím, remizovali s Arnhemem a dnes nedokázali porazit Fiorentinu.

Lazio na Stadio Olimpico nezačalo vůbec špatně. Po úvodním oťukávání převzalo iniciativu a zcela zaslouženě se ujalo vedení. Ještě než se tak stalo, protáhl z dobrých pětadvaceti metrů Sportiella Luis Alberto. Stejný hráč o chvíli později přesně odcentroval a Stefan De Vrij rozradostnil Olympijský stadion!

Vstřelená branka jakoby domácí uchlácholila a více na balónu byla Fiorentina, nicméně po čas prvního poločasu směřem dopředu neškodná. Viola se dostala do dobré příležitosti až po změně stran, ale Chiesa Strakošu do uzkých nedostal. Dvacet minut před koncem odmítl pojistit výsledek kanonýr Ciro Immobile, jeho ránu zpoza vápna zlikvidoval Sportiello. V 86.minutě se brankář Violy znovu zaskvěl a tentokrát vytáhl veledůležitý zákrok proti hlavičkujícímu reprezentantovi Parolovi.

Tahle šance Lazia musela pořádně mrzet, protože následně přišel nastavený čas a nejprve parádní nůžky v podání Chiesy a ještě lepší zákrok Strakoši a především penaltový okamžik, který sudí zkoumali na videu. Sudí objevil faul Caiceda a rozhodl se pískat penaltu, kterou až ve čtvrté minutě nastavení proměnil Khouma Babacar a zařídil tak konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele