9. kolo
22.10.2017 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SPAL 2013 - US Sassuolo 0:1

Jedinou branku viděli diváci na stadionu Paola Mazzy ve Ferraře a to hned v první minutě utkání. SPAL mělo hned několik příležitostí na vyrovnání, ale ani jedna se neujala. Šance spalovalo i Sassuolo, včetně pokutového kopu.

Hosté si nemohli představit lepší start do utkání. SPAL vyrobilo už v 1.minutě obrovskou chybu, kterou okamžitě potrestal unikající Matteo Politano. Gomis proti němu dobře vyběhl, ale kličku úplně nezachytil a nakonec inkasoval. Sassuolo nabuzené rychlou brankou pokračovalo u balónu a v 15.minutě pro změnu těsně netrefil branku Domenico Berardi. Také SPAL se dočkal zajímavých příležitostí, nicméně brankář Consigli výrazněji zasahovat nemusel.

Také po změně stran se hrálo ve Ferraře zajímavé utkání a v 54.minutě byli domácí blízko vyrovnání. Antenucci, přestože ztrácel rychlost, pelášil sám na Consigliho, toho dokonce i překonal ale gólovou radost mu překazila branková konstrukce!

Stoprocentní šancí pohrdli i hosté, když osm minut před koncem zazdili pokutový kop, nařízený za faul uvnitř domácí šestnáctky. Domenico Berardi střílel doprostřed branky a Gomis špičkou kopačky balón vyrazil. SPAL nadále živilo malou šanci na vyrovnání, jenomže to by nesmělo zahazovat a zahazovat. Bonazzoli v další dobré pozici přestřelil a když Franco Cassata uviděl za faul červenou kartu, naskytla se domácím krátká přesilovka. Nováček soutěže jí využít nedokázal a doma po brzké brance Sassuolu podlehl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele