11. kolo
29.10.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov opět prohrál, porazil jej Spal

Janov veze z Ferrary hodně špatný výsledek, protože těsně prohrál a nedokázal vstřelit ani jednu branku. Situace hostujícího trenéra Ivana Juriće začíná být hodně vážná, o což se zasloužil jediný úspěšný střelec Mirko Antenucci.

Janov byl hodně aktivní, hrál často s míčem na kopačkách a domácímu týmu jej moc nepůjčoval. Oba týmy věděly, že hrají velmi pravděpodobně o budoucnost svých trenérů. Problémy ale oběma dělala nerozhodnost a veký tlak, který hráči zřejmě cítí. Ukázal to v zakončení například Diego Laxalt, který se sice skvěle dostal přes dva obránce až do vápna, ale v něm se nešikovně ukopl!

Dalším hráčem, který se snažil s výsledkem něco udělat, byl Adel Taarabt. Zkušený univerzál se prezentoval aktivně střelecky, jeho střela ale byla zblokována. Brankář Alfred Gomis tak ani tentokrát zasahovat nemusel. Tento souboj se opakoval velmi často, ale mladý brankář Alfred Gomis dobře věděl, co má dělat.

Po rohovém kopu se ke střele ze zhruba dvaceti metrů dostal Pasquale Schiattarella, jeho nepřesný projektil ale zamířil hodně vysoko nad bránu! Brankář Perin neměl moc práce, Spal se soustředil spíše na bránění. Ani ve druhé půli to nebylo o mnoho lepší. Začal ji průnik Izza, který se ale daleko nedostal. Domácí však začali více hrozit.

A byli za to odměněni kýženým gólem. Dlouhý nákop na útočnou polovinu Alberto Paloschi sklepl na nabíhajícího kolegu Mirka Antonucciho, který nic nevymýšlel a okamžitě pálil. Jeho pokus zapadl přesně k tyči - 1:0 pro domácí a lépe hrající Spal.

Vedení nemuselo trvat dlouho, protože na další pas za obranu si naběhl Gianluca Lapadula a nahrál před bránu na Adela Taarabta. Ten sice dostal balon do sítě, jenže pro předchozí ofsajd Lapaduly nebyla branka správně uznána. Do hry proto přišel i veterán Goran Pandev, který je zkušeným střelcem. K žádné šanci jej ale skvěle bránící domácí nepustili. Jsou nyní na 16. místě, Janov už v pásmu sestupu o dvě příčky za nimi.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele