16. kolo
10.12.2017 15:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

SPAL 2013 - Hellas Verona 2:2

Záchranářský duel mezi SPAL a Hellasem Verona vítěze nepoznal, přestože hosté se ve druhém poločase dostali už dvoubrankového vedení. Konečnou remízu 2:2 vybojoval SPAL až v závěrečných minutách.

V utkání šlo o hodně, oba celky jsou namočeny do bojů o záchranu a potřebují body jako sůl. O něco lépe odstartovali hosté, po čtvrthodině hry donutil k zákroku Gomise Alessio Cerci. Podobně dopadl i pokus Verdeho, který Gomis rovněž tygřím skokem zneškodnil. Do třetice pak na Gomisovi neuspěl Moise Kean. To bylo z prvního poločasu všechno, avšak druhý poločas nabídl mnohem zábavnější podívanou.

Hellas si už za průběh prvního poločasu zasloužil vedení, nicméně dočkal se až krátce po změně stran. V 53.minutě fauloval Cerciho Federico Viviano a sudí nařídil pokutový kop. Sám Alessio Cerci ho přesnou střelou k tyči proměnil a Hellas vedl 1:0. V 69.minutě už byl Hellas velmi blízko vítězství, Verde šikovně prostrčil balón na nabíhajícího Martína Cácerese, který zvýšil na 2:0.

SPAL ale flintu do žita neházel, jen o chvíli později mohl snížit, nebýt hned dvakrát brankové konstrukce. To byla velká smůla v koncovce, každopádně tlak domácích sílil. V 86.minutě se domácí konečně dočkali a nutno říci, že zaslouženě. Alberto Paloschi si zpracoval dlouhý nákop, dobře se zorientoval a chladnokrevně zakončil. Hned za minutu přišel pro Hellas šok. Caracciolo ve vápně fauloval Floccariho a sudí odpískal penaltu i na druhé straně. Mirco Antenucci si s penaltou poradil výborně, brankáři nedal šanci a srovnal na konečných 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele