7. kolo
01.10.2017 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SPAL 2013 - FC Crotone 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání dvou horkých kandidátů na sestup SPALu a Crotone. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, ale konečné slovo měl Tochukwu.

Větší územní převahu měli domácí, až 67 % držení míče však na výhru nestačilo. Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný a první vážnější šance byla k vidění až v 18. minutě, kdy vypálil vedle Antenucci. Podobně skončila i akce na druhé straně. Domácí museli už po půlhodině střídat, zkušeného forvarda Marca Borriella nahradil Alberto Paloschi.

A tomu stačilo pouhých devět minut na to, aby svůj tým poslal do vedení. Antenucci místo střelby ještě posunul balón na zadní tyč, kde ho Paloschi jen doklepl do sítě - 1:0 pro SPAL.

S tímto výsledkem se hosté nehodlali smířit a druhý poločas začali aktivně. Golman Gomis si po překvapivé koncovce jednoho z hostí připsal důležitý zákrok, ale SPAL byl nadále pod palbou. V 59. minutě už to hostům vyšlo. Tochukwu si navedl balón do vápna a umístěnou střelou k tyči srovnal na 1:1.

Až čtyři minuty před koncem sahalo SPAL po výhře, ale Paloschi z bezprostřední blízkosti nepřekonal brankáře Cordaze a nic dalšího už se na hrací ploše nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele