14. kolo
26.11.2017 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - FC Crotone 3:0

Juventus dle očekávání bez problémů zvládl domácí zápas s Crotone a udržel kontakt s dvojicí Neapol, Inter. Hosté dokázali Staré dámě vzdorovat jen v první půli, ve druhém dějství se pak postupně prosadili Mario Mandžukič, Mattia De Sciglio a Medhi Benatia.

Juventus byl proti Crotone obrovským favoritem nic jiného, než zisk tří bodů, se nečekalo. Hosté vstoupili do utkání s velkým odhodláním, nicméně od samotného začátku se ocitli pod velkým tlakem. Juventus nakonec vyhrál 3:0 a měl více jak osmdesátiprocentní držení míče.

Šance Bianconeri začaly přicházet takřka okamžitě a o první rozruch se postaral nepřesnou ranou Matuidi. Francouzský středopolař se ještě ve 33. minutě pověsil do vzduchu a hlavou opět minul hostující svatyni. Neuspěl ani Alex Sandro, jehož táhlou ránu Cordaz vyrazil. Těsně před koncem prvního poločasu byl blízko vedoucí brance Mario Mandžukič, po centru zprava se dostal k hlavičce a zamířil opět jen těsně mimo.

Crotone sice v Turíně přečkalo první poločas, ale inkasovalo hned na začátku toho druhého. Další centr ze strany už Mandžukič nekompromisně zatloukl do branky. O pár minut později se zpoza vápna dostal k odraženému balónu sváteční střelec Mattia De Sciglio a tvrdou ranou nedal Cordazovi šanci. Za dalších jedenáct minut už byl náskok Staré dámy tříbrankový. Medhi Benatia stál ve správný čas na správném místě a rychlou dorážkou se i on zapsal mezi střelce.

Hosté mohli snížit, ale se střelou Toneva si Buffon poradil. Byl to v podstatě jediný vážnější okamžik, který musela brankářská dlouholetá opora řešit. Juventus měl po celý zápas jasnou převahu a zvítězil naprosto zaslouženě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 ale fotbal hnus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele