12. kolo
04.11.2017 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - UC Sampdoria 0:2

Prestižní Derby della Laterna mezi oběma janovskými kluby skončilo vítězstvím Sampdorie, čímž se potvrdilo, v jakém rozpoložení se oba celky nacházejí. Zatímco Sampdoria je šestá, Grifové zůstávají v sestupovém pásmu. Sampdoria udeřila dvakrát a pokaždé v jednom poločase. Na branku Gastona Ramíreze navázal pár minut před koncem Fabio Quagliarella.

Janov chtěl začít aktivně a až do prvního gólu byl na hřišti o něco lepším týmem. Jenomže ve 24. minutě se po Zapatově přihrávce prodíral do vápna Gaston Ramírez, přičemž obrana Grifů ho nedokázala zastavit a Ramírez těsně před Perinem otevřel střelecký účet utkání. Ve 31. minutě měl obrovskou příležitost na vyrovnání Rosi, ale těsně přestřelil.

Na stadionu Luigi Ferraris se rozhodně nehrál špatný fotbal, přesto vyložené šance nepřicházely. Až po změně stran došlo v rozehrávce Grifů k velkému nedorozumění, načež se balónu zmocnil Quagliarella a jenom štěstí pro domácí, že trefil boční síť. Grifové se snažili o vyrovnání, ale krom jedné hlavičky si nic dalšího nevytvořili.

Derby della Laterna definitivně rozhodl šest minut před koncem velezkušený Fabio Quagliarella, ten si na malém vápně zpracoval přihrávku a poslal balón do odkryté branky. Sampdoria potvrdila mnohem lepší aktuální formu a svého soupeře v derby bez problémů porazila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele