4. kolo
17.09.2017 20:45 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - SS Lazio 2:3

V ostrou přestřelku se šťastným koncem pro Lazio se proměnil zápas na stadionu Luigi Ferraris. Janov nedokázal udržet vedení 2:1 a římskému celku přenechal všechny body. Biancocelesti tak pokračují ve skvělých výkonech a drží se v popředí tabulky.

Simone Inzaghi tak může být opět velmi spokojen. Jeho tým nejenže vyhrává, ale ještě střílí dost branek. Roli favorita začalo Lazio naplňovat ve 14.minutě, kdy Milinkovičův volný přímý kop Perin vyrazil přímo na nohu Bastose a ten bez problému uklidil balón do prázdné branky. Hosté byli i nadále lepším týmem, dá se říci, že kontrolovali hru a domácí Grifony do ničeho nepouštěli. Kouč Jurič sáhl už během prvního poločasu ke střídání a novým mužem na hřišti se stal Pietro Pellegri. A že měl Ivica Jurič šťastnou ruku ukázal druhý poločas.

V 57.minutě utekl po protiútoku právě Pellegri, balón sice špatně zpracoval a nechal ho za sebou, ale zvládl se otočit a i vystřelit, načež s pomocí teče překonal Strakoshu! O deset minut později si Lazio mohlo vzít vedení zpátky, ale Jordan Lukaku v obrovské šancí zblízka trefil jen Perin. Mohl si klidně balón zastavit a uklidit ho kam chtěl, ale to se nestalo.

Tento okamžik mohl stát Biancocelesti hodně draho. Jordan Lukaku nicméně vše odčinil a dobrou praci namazal před prázdnou branku Immobilemu, který se v těchto situacích prostě nemýlí. Ale Janov se ještě jednou zmohl na vyrovnání a opět to byl Pietro Pellegri. Střídající hráč si našel prostor mezi dvěma stopery a v pádu prostřelil Strakoshu.

Nerozhodný výsledek hostům nevyhovoval a ti v 83.minutě předvedli opět svojí sílu. Ciro Immobile se dostal do samostatného úniku a vyřešil ho lahůdkově krátkým lobem, který s pomocí tyče skončil v síti. A tento výsledek už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele