30. kolo
31.03.2018 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - SPAL 2013 1:1

Spal v dramatickém zápase remizoval v Janově. Hosté dokázali vyrovnat i v deseti hráčích a Janov za zápas kopal dvě penalty.

S remízou jsou určitě spokojenější hosté, kteří dohrávali v deseti, navíc na půdě favorita. Hráči Janova si naopak mohou trhat vlasy z hlavy, protože neproměnili pokutový kop a nedokázali udržet vedení proti týmu v oslabení.

Již ve 4. minutě fauloval ve vlastním pokutovém území brankář Spalu Meret a domácí zahrávali pokutový kop, který však neproměnil Lapadula. Ve 24. minutě se domácí dostali do další velké šance, tentokrát střílel Lapadula do prázdné brány, ale na poslední chvíli míč vykopl z brankové čáry jeden z hostujících obránců.

Hostující Vicari fauloval v 28. minutě Lapadulu obzvlášť hrubým způsobém a sudí Giacomelli mu udělil červenou kartu a nařídil druhý pokutový kop pro Janov. Tentokrát už se Lapadula nemýlil a poslal Janov do vedení.

Ve 41. minutě mohl druhý gól domácích přidat Panděv, ale obránci Spalu nakonec situaci vyřešili s přehledem.

Do druhého poločasu vstoupili hráči Spalu mnohem aktivněji a přibližně po patnácti minutách druhé půle se jim to vyplatilo. V 60. minutě totiž Schiattarella poslal geniální pas na Lazzariho, který z ostrého úhlu srovnal stav utkání.

Do konce zápasu měli domácí ještě nekolik šancí na přetažení výsledku na svou stranu, při Spalu však stálo štěstí a zápas tedy skončil remízou, která je pro hosty v bojích o udržení mezi italskou elitou velice cenná.

Autor: Lukáš Hrneček / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele