34. kolo
23.04.2018 20:45 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Hellas Verona 3:1

Grifoni zvládli dohrávku proti Hellasu a takřka jistě si příští sezonu zahrají nejvyšší soutěž. To Hellas má po porážce 1:3 výrazně složitější situaci, čtyři kola před koncem ztrácí šest bodů. O výhře Janova se rozhodlo až v závěrečné čtvrthodině.

Pro Janov to jsou důležité body, které týmu dodají v závěru sezony potřebný klid. Naopak pro Hellas je to další rána a jeho šance na záchranu se zase o něco snížily. Hosté nevstoupili do utkání vůbec dobře a stadion Luigi Ferraris slavil první branku již po sedmi minutách. Iuri Medeiros si po přihrávce Laxalta srovnal mířidla a krásně umístěnou střelou překonal Nícolase. Hosté na nic nečekali, potřebovali vyrovnat a v prvním poločase si vytvořili jednu velkou příležitost. Ve 45.minutě přihrával před branku Matos a Valoti trefil jen povyběhnutého Perina, tím ale akce neskončila, protože před Romulem následně zívala prázdná branka, ovšem hostující hráč hlavou přestřelil.

Hellas na závěr prvního poločasu navázal a po přihrávce Cerciho těsně nedosáhl na balón Matos. Na druhé straně se pokusil o akrobatické zakončení Lapadula a jeho střela nebyla vůbec špatná, bohužel pro Janov šla ale těsně vedle. Snaha Verony byla čím dál usilovnější a po hodině hry přišla další příležitost, Matos však trefil pouze boční síť.

Hosté byli nakonec za svojí snahu odměněni. Cerciho střela skončila na ruce Hiljemarka a sudí odpískal pokutový kop. Romulo ho suverénně proměnil, takže od 64.minuty se začínalo odznova. Remízový stav vydržel jen několik minut. Po přihrávce Lazoviče zakončil z malého vápna Daniel Bessa a Janov znovu vedl.

Vývoj zápasu byl pro Hellas poměrně krutý. Hosté nehráli špatně, ovšem doplatili na neproměňování šancí. V nastaveném čase definitivně rozhodl o vítězství Grifonů Goran Panděv, který krásně přehodil Nícolase. Janov porazil Hellas 3:1 a téměř jistě se zachránil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele