32. kolo
14.04.2018 18:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - FC Crotone 1:0

Crotone prozatím zůstává na sestupových pozicích, protože v Janově nedokázalo bodovat a prohrálo po jediné brance Danieleho Bessy 0:1. Janov byl doma lepším týmem a tři body veze zaslouženě.

Utkání na Luigi Ferraris začalo hodně zajímavě. Už po jedenácti minutách se hlavní sudí musel přesvědčit u videa, zdali penalta, kterou krátce před tím odpískal, byla v pořádku. Medeirosův pád se zprvu zdál jako jasná desítka, avšak po shlédnutí záznamu pan Irrati obrátil a udělil domácímu hráči žlutou kartu za filmování. Crotone bylo dál pod tlakem, což nevydrželo a ve 28. minutě inkasovalo. Medeiros poslal centr na malé vápno, tam se zjevil zcela sám Daniele Bessa a hlavou rozjásal domácí Tifosi. Stejný hráč měl před koncem poločasu na kopačce druhý gól, ale tentokrát zblízka přestřelil.

Crotone bylo stále ve hře o body, ale chtělo to výrazně přidat. Pomoci k tomu měl nově příchozí Andrea Barberis. Crotone se skutečně herně zlepšilo, ovšem do šancí se dostávalo jen stěží. V 70. minutě dostal dobrou přihrávku Nwankwo a tísněn v obležení se pokusil zakončit překvapivě patičkou, což mu vůbec nevyšlo. Za dalších osm minut bylo před Perinem znovu živo a tentokrát už to zavánělo vyrovnáním. Sám před brankou byl totiž Ricci a nepochopitelně poslal balón vedlo. Tahle šance musela Crotone hodně mrzet.

Prosadit se mohl ještě jednou Janov, Bertolacci zakončoval v blízkosti Cordaze a výsledkem bylo jenom břevno. Grifoni druhou branku nepřidali, což jim ve finále vůbec nemusí vadit, protože tak jako tak berou zaslouženě tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele