18. kolo
23.12.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Benevento Calcio 1:0

FC Janov dál uniká co nejdál od sestupových pozic. Grifové udolali jedinou brankou Gianlucy Lapaduly Benevento až v nastaveném čase.

Byl to každopádně velmi důležitý zápas a přímá konfrontace celků, které jsou namočeny do bojů o záchranu. V lepší formě byl Janov, Benevento totiž dosud získalo jen jeden bod.

Na stadionu Luigi Ferraris ale mohlo vést, kdyby se Puscas nezamotal do dobré přihrávky. Janov žádnou drtivou převahu neměl, ale před koncem poločasu si vytvořil velkou příležitost. Goran Panděv v jasné pozici orazítkoval tyč! Hosté ještě přečkali několik závaru před vlastní šestnáctkou a v Janově udrželi poločasový nerozhodný výsledek.

Ani druhý poločas z počátku žádné závratné tempo nepřinesl. Hostující celek dobře bránil a po Panděvově další tutovce stále držel nadějný stav 0:0. Proti makedonskému útočníkovi skvěle zasáhl brankář Belec. Zhruba dvacet minut před koncem zápasu začaly šance domácího týmu přibývat a nebyly malé! Panděv s Lapadulou ale dál zahazovali a to mohlo domácí pořádně mrzet, kdyby Chibsah potrestal minelu domácích, jenže jeho balón směřující do branky zastavil na brankové čáře jeden z domácích.

Benevento se blížilo k zisku svého teprve druhého bodu v sezoně, jenže fotbalový bůh jim připravil krutý osud. V nastaveném čase fauloval brankář Belec a sudí odpískal pokutový kop. Gianluca Lapadula ho ve druhé minutě nastavení proměnil a rozhodl o nějtěsnější výhře Janova 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele