28. kolo
11.03.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Šlágr kola skončil bez branek, Inter remizoval s Neapolí

Neapol nezvítězila podruhé za sebou a začíná si prášit na výtečně umetenou cestu, která vede k zisku Scudetta. Na Stadiu Giuseppeho Meazzy sice udržela čisté konto proti domácímu Interu, sama však taktéž pohořela v ofenzivě.

Nerazzurri hráli poslední zápas před dvěma týdny proti Beneventu a jejich kouč Luciano Spalletti změnil oproti tomuto utkání sestavu. Do středu obrany se místo Ranocchii postavil Miranda, zálohu posílil Brozović a v útoku nemohl chybět Icardi. Spallettiho protějšek Maurizio Sarri posadil Zielińskeho a místo něj se do základní jedenáctky vrátil kapitán Hamšík.

Jako první zkusil štěstí ve 3. minutě hostující Insigne, ale zaměstnal pouze podavače za brankou, kterou strážil Handanović. Poté následovala dlouhá hluchá pasáž zápasu, kterou ukončil až ve 37. minutě Candreva. Brejkovou akci začal Rafinha přihrávkou na italského reprezentanta, jenž levačkou pálil na vzdálenější tyč, ale těsně minul.

Druhý poločas začal obrovskou příležitostí Škriniara. Cancelo rozehrál přímý kop na hlavu Škriniara a střela slovenského obránce skončila na tyči Reinovy svatyně. Na druhé straně zakombinoval jiný slovenský hráč Hamšík s Insignem a druhý jmenovaný vyslal svou další nebezpečnou ránu na Handanoviće, ale opět nemířil přesně, byť tentokrát to bylo dost těsné.

V 52. minutě poslal Candreva prudký centr do pokutového území hostů, kde byl sice připravený obránce Koulibaly, ale levou nohou málem překonal vlastního brankáře. Naštěstí pro Partenopei mířil "jen" do boční sítě. V 67. minutě měl další skvělou příležitost Insigne. Mertens jej vyslal přihrávkou za obranu a jeho spoluhráč se rozhodl pro přehození Handanoviće, avšak svůj záměr trochu přehnal a balón skončil nad brankou.

Dvacet minut před koncem vystřelil z dálky i Mertens, ale opět netrefil zařízení. To bylo od obou týmů víceméně vše. Hosté nedokázali zareagovat na výhru Juventusu a v tabulce se propadli na druhou příčku. Inter zase nevyužil šance dostat se před Lazio, má však stále jeden zápas k dobru.

Autor: Ondřej Vaculík / fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele