15. kolo
04.12.2017 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Janov CFC 0:1

Janov zvládl naprosto klíčové utkání na půdě Hellasu a po dalším vítězství uniká sestupovým příčkám. Zápas na Stadio Bentegodi rozhodla jediná branka, kterou vsítil zkušený Goran Panděv.

Byl to ryze záchranářský duel. Hellas i Janov potřebovaly nutně bodovat a vylepšit si jinak nelichotivé postavení. Oběma celkům se v minulých kolech zadařilo, ale tentokrát mohl zvítězit jen jeden.

Skóre se na Stadio Bentegodi mohlo měnit velice brzo, už v 5. minutě zakroutil centr Verde a gólmana Perina a celý Janov zachránilo břevno. Spaloval i Janov, jmenovitě Bertolacci, který měl jinak spoustu času zakončit lépe a zkrátka vstřelit gól. Janovský záložník se ale unáhlil a podle toho také celá akce dopadla. Poločas směřoval k nerozhodnému výsledku, jenomže v nastavení předvedli Grifové rychlou akci, na jejímž konci byl dorážející Goran Panděv a první a poslední branka v zápase.

Hellas neměl na co čekat a hned po změně stran se pustil do ofenzívy. Velice dobrou akci táhl Alessio Cerci, který i ostře vypálil, avšak Mattia Perin skvěle zasáhl. Na druhé straně zase dostal ideální pas Rigoni a mnoho nechybělo, aby Janov vedl o dvě branky.

Závěrečná fáze utkání se vinou faulů hodně kouskovala. Sudí Damato jen v závěrečné čtvrthodině rozdal pět žlutých karet. Domácí Hellas se sice snažil, ale v závěru nedokázal být dostatečně aktivní, natož efektivní. Ve druhé minutě nastavení odmítl definitivně rozhodnout Biraschi a Janov nakonec zvítězil "jen" jednobrankovým rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele