33. kolo
18.04.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Crotone - Juventus FC 1:1

Velké překvapení se odehrálo na stadionu Ezio Scida, kde Crotone obralo o bod vedoucí Juventus. Stará dáma měla v zápase drtivou převahu, dokonce vedla, ale výsledek neudržela. Na trefu Alexe Sandra zareagoval po hodině hry nůžkami Tochukwu Nwankwo. Remíza 1:1 je pro Juventus velkou ztrátou, protože jeho náskok se po tomto kole snížil už jen na čtyři body.

Juventus přitom začal dobře a vedení se ujal už po pouhé čtvrthodině. Rohový kop Douglase Costy našel na přední tyči Alexe Sandra, který překonal brankáře Cordaze. Crotone po inkasované brance v žádném případě nerezignovalo a Staré dámě přichystalo několik horkých momentů. Ten největší v nastaveném čase prvního poločasu, to se ke střele dostal Tochukwu Nwankwo, ovšem balón zamířil do středu branky, kde byl připravený Vojtěch Szczesny.

Crotone se Juventusu nebálo ani ve druhém poločase a využívalo jeho nepochopitelnou pasivitu. Po hodině hry musel tasit další zákrok Szczesny a za dalších pět minut už si obrana Juventusu vykoledovala vyrovnávací gól. Propadlý balón se dostal až k Tochukwu Nwankowi, který střihl nůžkami a poslal balón nádherně k tyči. Po Buffonovi, který dostal gól nůžkami od Ronalda, inkasoval po stejně akrobatickém kopu i Szczesny.

Teprve až vyrovnávací branka Starou dámu konečně probudila a před Cordazem bylo pořádně živo. Brankář domácích nejprve vychytal Matuidiho a vzápětí i Higuaína. Obě šance byly stroprocentní a později Juventus mrzely. Crotone se v závěru zápasu opevnilo před vlastním vápnem a nakonec slibnou remízou proti favoritovi dotáhlo do konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele