11. kolo
29.10.2017 15:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Crotone - ACF Fiorentina 2:1

Senzace se zrodila na stadionu Ezio Scida v Crotone. Domácí výběr si vyšlápl na Fiorentinu, kterou porazil 2:1. Byl u toho i český stoper Stefano Simić, který dostal důvěru trenéra od úvodní minuty. Tři body zařídily zejména branky Budimira a Trotty.

Už loňská sezona ukázala, že duel těchto dvou týmů v žádném případě není jednoznačnou záležitostí. A že Crotone umí Fiorentinu minimálně potrápit potvrdilo i tentokrát, kdy dokonce zvítězilo.

Úvodní čtvrthodina nic zajímavého nepřinesla a až v následujících minutách se děly zajímavé věci. Na Trottův přízemní centr na zadní tyč nastavil nohu Ante Budimir a Crotone vedlo 1:0. Následně neuběhla ani minuta a Fiorentina vyrobila hrubku v rozehrávce, načež Trotta upaloval sám na brankáře Sportiella, kterého překonal a zvýšil na 2:0.

To už byl pro Violu velký problém. Přece jenom hosté byli v zápase považováni za favorita. Fiorentina se dočkala kontaktní branky až těsně před koncem poločasu. Lauriniho centr sklepl ve vápně Chiesa pro Marca Benassiho, který poslal balón nechytatelně k tyči.

Domácí vedli po prvním poločase 2:1 a utkání ještě slibovalo velké drama. Jenomže Fiorentina se ve druhém dějství nemohla dostat do tempa. Až v 66. minutě orazítkoval břevno Chiesa. Tlak hostů se v závěru začínal dostavovat a obrana Crotone měla plné nohy práce. Rozhodčí Maresca ještě přidal navrch čtyři minuty, ale ani během nich hosté nedokázali srovnat. V Crotone se tak zrodilo velké překvapení, domácí celek porazil Fiorentinu 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele