32. kolo
14.04.2018 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Turín FC 0:0

Stadio Antonio Bentegodi bylo zase jednou dějištěm nutného utkání, které divákům nenabídlo žádnou branku. V prvním poločase byl o něco aktivnější Turín, ale k žádné brance to nevedlo, stejně jako po změně stran, kdy převzali iniciativu Fly Donkeys. Utkání nedohrál Mattia Bani, který byl dvě minuty před koncem po druhé žluté kartě vyloučen.

Turín přijížděl do Verony ve velmi dobré formě, ale moc dobře si byl vědom toho, že překonat domácí defenzívu bývá těžkým oříškem. Začal proto hodně aktivně, zejména Ansaldi dělal domácí obraně velké problémy. Ve 14. minutě dokonce Ansaldi orazítkoval tyč. O chvíli později ve stoprocentní šanci selhal Andrea Belotti. Granata v první půli držela míč více než šedesát procent hry, nicméně výsledek 0:0 se neměnil.

Převaha Turína pokračovala i po změně stran. Chievo se dostávalo do hry velmi obtížně a rušno před Siriguem bylo poprvé až po hodině hry. Roberto Inglese se totiž po pádu v pokutovém území dožadoval penalty, leč marně. Chievo začínalo častěji držet balón a vytvářet si převahu, jenže vše z jeho pohledu utnula 88. minuta a zbytečný faul Mattii Baniho, který uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Přesilovka Turína trvala jen krátce, sudí sice ještě nastavil čtyři minuty, ale během nich se Chievo plně koncentrovalo na udržení výsledku. Zápas na Stadio Antonio Bentegodi skončil výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele