34. kolo
22.04.2018 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Inter Milán 1:2

Nebezpečně blízko sestupu zůstává po porážce od Interu Milán veronské Chievo. Všechny branky padly až po změně stran. Inter si do 61. minuty vytvořil dvoubrankový náskok a Chievo stačilo jen v nastavení snížit na konečných 1:2. Svěřenci Luciana Spallettiho zůstávají na pátém místě s jednobodovou ztrátou na oba římské kluby.

Pro oba celky to byl důležitý zápas. Chievo je nebezpečně blízko sestupovým pozicím a body proti favorizovanému Interu by se mu hodily. Milánský celek si ale žádnou ztrátu dovolit nemohl, jinak by jeho manko na Ligu mistrů ještě vzrostlo.

Spallettiho družinu nečekalo na Bentegodi nic lehkého a Inter se v úvodu zápasu ocitl pod tlakem. Navíc po Pucciarelliho ráně zachránila Handanoviče tyčka! O pár minut později musel slovinský brankář znovu zasahovat, tentokrát po nepříjemně Giaccheriniho tečované ráně. Inter se osmělil až ve 22. minutě a střela Karamoha měla gólové parametry, ovšem skončila mimo branku. Pak už zase hrozilo Chievo, Cacciatoreho přízemní ránu schoval do náruče Handanovič. Chievo mělo v prvním poločase navrch, jenže branku nedalo.

Domácí to muselo mrzet, protože krátce po změně stran Inter strhl vedení na svojí stranu. Spornou akci, která nejprve zaváněla ofsajdem, dopravil do sítě Mauro Icardi. Sudí se musel jít přesvědčit k videu a nakonec uznal, že se o postavení mimo hru nejednalo. Icardi regulérně uklidil balón do sítě a Inter vedl 1:0. Zmražený soupeř za dalších deset minut inkasoval po druhé, Nerazzurri předvedli krásnou akci a na malém vápně jí zakončil přesnou střelou Ivan Perišič.

Inter si po zbytek zápasu hlídalo dvoubrankové manko a Chievo do ničeho nepouštěl. Domácí dokázali v nastaveném čase zápas zdramatizovat. Mariusz Stepiński se po šikovné kolmici ocitl za modročernou defenzívou a přízemní střelou snížil na rozdíl jediné branky. Inter se rázem ocitl pod tlakem a v páté minutě nastavení přežil další příležitost Chieva. Fly Donkeys už na vyrovnání neměli čas a Interu doma podlehli 1:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domaci 10, Inter merda

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Forza Inter

Reagovat
Houfi

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele