38. kolo
20.05.2018 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Benevento Calcio 1:0

Chievo nedovolilo komplikace a svůj zápas s Beneventem zvládlo, což znamená, že si i v příští sezoně zahraje nejvyšší soutěž. Už jistého sestupujícího skolil jedinou brankou po změně stran Roberto Inglese.

Veronský celek se nechtěl ohlížet na jiné výsledky a s posledním Beneventem chtěl za každou cenu vyhrát a zajistit si záchranu. To se podařilo, i když Benevento nebylo snadným soupeřem.

Na stadionu Bentegodi příliš branek nepadá a ani toto utkání nebylo výjimkou. Domácí se za každou cenu nehnali do útoku a navíc začátek zápasu byl hodně kouskován. První vážnější šanci si vytvořil až Castro, který svojí střelou Puggioniho jenom pozdravil. Ve 34. minutě vypukla na Bentegodi radost, ovšem zbytečná, protože Ingleseho branka nemohla být pro ofsajd uznána.

Jedinou branku zápasu si Chievo schovalo až na druhý poločas. V 50. minutě Puggioni vyrazil nepříliš razantní střelu Hetemaje a Roberto Inglese se rychlou dorážkou postaral o vedení. Benevento se dostalo ke slovu až v 67. minutě a bylo blízko vyrovnání. Do centru zprava se rybičkou položil Parigini a balón těsně minul branku. Chievo si oddechlo a do konce zápasu už hosty do ničeho nepustilo.

Svěřenci trenéra D'Anny obsadili konečné čtrnácté místo, zatímco na posledním umístění Beneventa se pochopitelně nic nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chievo prohrálo doma vypsaní jako favorit naposled v 18. kole.Snad se jim to nepodaří i nyní. Mě stačí 0. Kurz na jedničku je podezřele vysoký, s ohledem na to , že host to má již spočítáno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele