4. kolo
17.09.2017 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:1

Atalanta měla namále a svůj čtvrteční výkon proti Evertonu mohla zdiskreditovat porážkou na hřiti Chieva. Fly Donkeys drželi jednobrankové vedení až do 85.minuty, kdy proměnil pokutový kop Alejandro Gómez. Svojí důležitost několikrát sehrála zavedená videotechnologie.

Jak skvělou práci odvádí v italském fotbale zavedené video se mohli diváci přesvědčit i ve Veroně. Tam byla po šesti minutách odpískána penalta ve prospěch Atalanty, avšak sudí se ještě o celé záležitosti poradili s videem a nakonec vyřčený verdikt odvolali. Velice inspirující a navíc video šlo do akce ještě později..

Bergamaschi do zápasu vlétli jako uragán a za chvíli zazdil obrovskou tutovku Castagne, když zblízka vůbec netrefil branku. Na druhé straně svojí ranou rozvlnil boční síť Castro a nerozhodný výsledek 0:0 přetrvával i po dělovce De Roona, kterou Sorrentino skvělým zákrokem vyrazil. Ve 29.minutě to sice Atalantě konečně klaplo, ale radost z gólu pokazilo hostům video a na vině byl ofsajd.

Branky začaly na Stadio Bentegodi padat až po změně stran. Samuel Bastien vypálil přesně k tyči a a Gollini se natahoval marně. Atalantě se pak vůbec nedařilo a Chievo poměrně dlouho bez problému drželo nadějné vedení. O remíze rozhodl další sporný moment a opět videotechnologie, která pět minut před koncem odhalila ruku ve vápně Chieva a tak byl nařízen pokutový kop. Alejandro Gómez ho suverénně proměnil a srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele