14. kolo
25.11.2017 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Inter Milán 1:3

Serie A má minimálně do zítra nového lídra. Stal se jím Inter Milán, který zvítězil na sardinské půdě v Cagliari 3:1. Nerazzurri se znovu opřeli o střelecké schopnosti Maura Icardiho. Argentinský snajpr se trefil dvakrát.

Mauro Icardi se minulý týden blýskl hattrickem a také tentokrát řádil jako černá ruka. Inter moc dobře věděl, že se v případě vítězství posune do čela celé soutěže a této šance se chopil se vší vervou.

Cagliari sice začalo o něco aktivněji, ale první vážnou příležitost poslal Pedro doprostřed branky a tudíž do připraveného Handanoviče. Slovinský brankář se blýskl i o pár minut později při dobré šanci Leonarda Pavolettiho. Handanovič se stihl rychle přemístit na zadní tyč a připsat si výtečný zákrok.

Inter možná tolik aktivní nebyl, ale byl vysoce efektivní. Po půlhodině hry poslal pěkný centr do vápna Candreva, Perišič ho netrefil, ale Mauro Icardi už byl neomylný. Inter ovládl první poločas a se stejnou taktikou vstoupil i do druhé půle.

Cagliari mělo na začátku druhého poločasu možnost srovnat, ale pokus ze střední vzdálenosti v podání Barelly skončil těsně vedle. A tak znovu trestal Inter. V 56. minutě obdržel zpětnou přihrávku na vápno Brozovič a přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Domácí se sympaticky nevzdávali ani za tohoto stavu a dvacet minut před koncem se jim povedlo snížit. Krásný centr od Faragá obdržel Leonardo Pavoletti a rovnou z první propálil Samira Handanoviče. Naděje na remízu žila jen krátce, protože Inter má ve svých řadách Maura Icardiho a ten podruhé v zápase prokázal střelecký instinkt. Icardi se dostal na malém vápně k dorážce a přesnou trefou rozhodl o vítězství Interu Milán 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3 Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele