12. kolo
05.11.2017 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari doma přehrálo topící se Hellas

Cagliari doma nakonec slaví výhru nad Hellasem, i když se k ní hodně dlouho prokousávalo. Hosty poslal už v 6. minutě do vedení Bruno Zuculini, ale domácím se povedl velkolepý obrat. Rozhodnutí měl na starosti pět minut před koncem mladý záložník Paolo Faragò.

Hellas měl před sebou velkou překážku - chtěl se vymanit z pásma sestupu, ale domácí Cagliari mělo své plány. Úvodní minuty byly celkem svižné a první branka padla už po šesti mninutách. Útočící Alessio Cerci nacentroval z pravé strany přesně na hlavu Bruna Zuculiniho, který jen zamířil a překonal tím brankáře Rafaela - hosté se překvapivě ujali vedení!

Na opačné straně musel brankář Nícolas zasahovat, protože hlavou jej vyzkoušel také pohotový Leonardo Pavoletti, ovšem nemířil přesně. Do dalšího útoku se hnal domácí Marco Sau, jenže Caracciolo poslal protihráče k zemi a sudí pískal penaltu! K ní se postavil Luca Cigarini, jenže si vybral špatnou stranu a poslal míč jen do míst, kam směřoval také brankář Nícolas!

Po zběsilém tempu prvních minut se nic výrazného nedělo. Když se však blížila ke konci třicátá minuta, domácí srovnali. Cagliari využilo rohový kop, když Cigarini poslal centr přesně na nohu Lucy Ceppitelliho a ten srovnal - 1:1.

Cagliari chtělo z utkání vytěžit víc než jen bod. Marco Sau dostal skvělou přihrávku za obranu, ale jeho pokus zlikvidoval Nícolas. Druhá půle už tak aktivní nebyla, vlastně jsme dlouho neviděli ani pořádnou ránu na bránu. Po hodině hry s tím něco mohl udělat mladík Barella, který přešel po levé straně přes obránce a poté předal míč Pavolettimu. Jeho zakončení ale nemohlo Rafaela překvapit.

Domácí se nevzdávali kýžené trefy. João Pedro se dostal ke střele, ale ta šla těsně vedle levé tyče! Tlak jim ale vydržel a pět minut před koncem utkání se mohli konečně radovat z vedoucí trefy! Obránce Souprayen vyrobil velkou chybu před vlastním pokutovým územím a přišel o míč v souboji s Paolem Faragem. Faragò jej lehce obral o míč a prostřelil vše před sebou - 2:1 pro domácí!

Autor: Ondřej Pražák / uefa.com, goal.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele