8. kolo
15.10.2017 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bologna FC - SPAL 2013 2:1

Boloňa pokračuje ve zlepšených výkonech a po těsné výhře nad SPAL 2:1 se posunula už na sedmé místo. Domácí od začátku kontrolovali hru a tři body získali naprosto zaslouženě. Prosadil se Andrea Poli a zbytek branek už obstarali hosté. Salamon si vstřelil vlastní branku a Antenucci už v závěru jen snižoval.

Domácí začali zápas poměrně opatrně, sice kontrolovali balón, ale dlouho nemohli najít nějakou skulinku v defenzívě nováčka. Vůbec první velkou šanci si Boloňa vypracovala ve 22. minutě, kdy se do koncovky dostal Palacio, ale Gomise v brance SPALu překonat nedokázal. Boloňa se každopádně ujala vedení přesně po půlhodině hry, Palacio sklepl centr Di Francesco a Andrea Poli zblízka dostal balón za Gomisova záda. SPAL toho směrem dopředu moc nevymyslel, ale v závěru prvního poločasu se dožadoval pokutového kopu za hraní rukou. Sudí byl jiného názoru a nakonec mu dala za pravdu i videotechnologie.

Také krátce po změně stran se o slovo přihlásil SPAL a dal dokonce gól, jenomže Antenucci stál v ofsajdu a místo vyrovnání přišla druhá branka Boloni. Z pravé strany odcentroval Donsah a Bartosz Salamon si vstřelil vlastní gól.

Dvougólové manko bylo pro hosty už příliš a Boloňa posléze kontrolovala hru a už se nikam nehnala. Až v 88. minutě SPAL zničehonic udeřil. Antenucci si navedl balón ke střele a nádhernou střelou překonal Miranteho. Nováček měl ale na vyrovnání málo času, sudí sice ještě přidal čtyři minuty nastavení, ale během nich spálil velkou možnost na pojistku Palacio, když trefil tyč. Boloňa vedení udržela a po další výhře je už sedmá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele