12. kolo
04.11.2017 18:00 CET
2 : 3
(2:1)

Reportáž

Bologna FC - FC Crotone 2:3

Překvapivý výsledek se zrodil v Boloni, kam zavítalo Crotone. Hosté domácí tým přestříleli 3:2. Svěřencům Roberta Donadoniho nebyly nic platné ani dvě branky Simona Verdiho, protože za Crotone stejně ostře pálil Ante Budimir.

Favoritem zápasu byla Boloňa, která také začala o něco lépe, nicméně Crotone velice brzy ukázalo své schopnosti a dalo najevo, že bude rovnocenným soupeřem. Dokonce jako první mělo obrovskou příležitost ve 24. minutě, kdy se dostal k hlavičce Budimir a zasahovat musel brankář Da Costa. Boloňa následně kontrolovala pokusy Poliho i Verdiho a skvěle se činil Cordaz. Ve 38. minutě už ale domácí vedli. Simone Verdi zahrál precizní volný přímý kop a šibenicí nedal Cordazovi vůbec žádnou šanci. Jenomže domácí se z vedení dlouho neradovali, po pravé straně utekl Trotta, střelou protáhl Cordaze a Ante Budimir zakončením pod břevno srovnal stav.

Ve 45. minutě se Crotone dopustilo dalšího faulu ve velice dobré vzdálenosti pro Simone Verdiho a ten opět precizní ranou nedal Cordazovi šanci, takže Boloňa znovu vedla.

Domácí ale nedokázali na začátku druhého dějství přidat další gól a když v 68. minutě zahrál ve vlastním vápně rukou Krafth, sudí odpískal ve prospěch Crotone pokutový kop. Marcelo Trotta si problémy nedělal, penaltu proměnil a srovnal na 2:2. Následně neuběhly ani dvě minuty a domácí se museli vzpamatovat z velkého šoku. Ante Budimir se na hranici vápna nadvakrát dostal ke střele a jeho projektil zapadl k tyči.

Boloňa měla relativně dostatek času na odpověď, jenomže byla jako paralyzovaná. Crotone skvěle bránilo, mimochodem opět nastoupil Stefano Simić, a žádnou další branku neinkasovalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele