21. kolo
21.01.2018 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bologna roznesla Čarodějky z Beneventa třemi góly

Zázrak se nekoná, Benevento po dvou skvělých vystoupení opět prohrálo. Nadšení proti Felsinei tentokrát nestačilo a naopak si hostující Benevento připisuje tři inkasované branky. O branky se rovným dílem podělilo trio Destro, De Maio a Džemaili.

Ne že by se Benevento nesnažilo, ale triky mu jaksi došly a jeho hra nepřnášela kýžené ovoce. Toho využila suverénní Bologna, které se naopak dařilo téměř vše. Domácí začali témř ihned s ofenzivní podívanou, která nadšené Benevento vyvedla celkem rychle z omylu. Džemaili z levé strany odcentroval před bránu, kam si naběhl Verdi, ale jeho hlavičku dobře vytěsnil bramnář Belec!

V osmé minutě se připomněli také hosté s novou akvizicí. Venuti posunul míč na Guilhermeho, který ve své premiéře trefil jen tyč! Rázem mohlo jít Benevento do vedení, ale nebylo mu přáno. Tempo utkání ustalo a šance obou soupeřů pominuly, a to až do třicáté minuty. Nejprve si Masina došel pro faul a následně už se skóre utkání měnilo. Simone Verdi vyslal do vápna levačkou ideální centr, který propadl na Mattiu Destra. Zkušený útočník si poradil a trefil přesně - 1:0.

Verdi byl opět hlavní osobností Bologni, několikrát ukázal svoji rychlost, když přesprintoval obránce. Jenže poté si nerozuměl s Destrem. Před koncem první půle ještě balon po rohu doráželi De Maio a M'Baye, jenže brankář Belec dělal, co bylo v jeho silách, aby jim zabránil ve skórování. Po změně stran Verdi vyslal do pokutového území zajímavý centr, který Billong těsně minul.

Benevento dnes nastoupilo s mnoha posilami, ale často vypadalo, že je nesehrané a nerozumí si. Po hodině hry hlavička Violy skončila u Cody, který mohl zakončovat, ale neporadil si s míčem a ten mu uskočil. O chvíli později už domácí vedli o dvě branky. Na centr Verdiho si naskočil De Maio, který dostal míč do branky a i když se prohlíželo pro jistotu video, sudí nakonec jeho dorážku po pasu od Verdiho uznal - 2:0.

Verdi v kombinaci s Palaciem minul tyč, Mirante musel na opačné straně zakončovat proti ráně Cody. Definitivní rozhodnutí vnesl do hry až Blerim Džemaili, který se vrátil do oblíbeného působiště z Montrealu. Dvě minuty před koncem využil toho, že jej nikdo nehlídá, postupoval s míčem a nakonec táhlou ranou překonal brankáře Belece - 3:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele