7. kolo
01.10.2017 15:00 CET
1 : 2
(1:2)
Stadión:
 

Reportáž

Inter s odřenýma ušima porazil Benevento

Beneventu se stále nedaří získat body, i když nadšení a dobrou hru mu ani tentokrát nelze upřít. Nováček Serie A však stále pyká za to, že nemá mnoho zkušeností a navíc naráží na poměrně těžké soupeře. Tm dnešním byl Inter Milán, který velmi brzy nakročil k vítězství dvěma góly Marcela Brozoviće.

Benevento se stále odmítá vzdát, ale stále nepřicházejí takové výsledky, aby mohl být trenér Marco Baroni v klidu. I dnes jeho celek bojoval, ale na Inter plný změn to nestačilo. Trenér Luciano Spalletti si mohl dovolit nechat na lavičce hráče jako Dalbert, Éder, Mário, Gagliardini nebo Karamoh. Benevento spoléhalo na Iemmella, Cataldiho, Memushaje a další. První branka na sebe nenechala moc dlouho čekat.

Postaral se o ni Antonio Candreva, který je sice dlouhodobě kritizován za své centry a nepřesné nahrávky, ale tentokrát možná pročítal diskuze na EF. Dnes totiž oba kritizovaní pánové, tedy zmíněný Candreva s Chorvatem Brozovićem, podali výtečný výkon. Candreva našel právě Brozoviće přesným pasem a nepokrytý záložník Interu se snad ani mýlit nemohl - 1:0 pro hosty.

Favorit chtěl vytěžit maximum z toho, jak rozhozeně jeho soupeř působil a jak dezorientovaná obrana byla k mání. O pouhé tři minuty později se totiž Inter dostal znovu k ohrožení branky Beneventa a Čarodějky opět nestíhaly. Po faulu za vápnem se k balonu postavil opět Marcelo Brozović a krásnou ranou uklidil míč mimo dosah zkušeného brankáře Belece - 2:0!

Domácí se ale rozhodně nevzdávali. D'Alessandro byl blízko gólu, protože jeho střelu z levé strany ke vzdálenější tyči Handanovič vyrážel s velkým úsilím. O chvíli později skóroval další trefu Mauro Icardi, jenže sudí mu správně odpískal ofsajd. Přesto branka ještě jednou padla, i když na druhé straně. Marco D'Alessandro dostal balon po rychlém kontru ve vápně a nebyl nikým hlídán. Se štěstím a tyčkou nakonec prostřelil brankáře Handanoviče!

A rozhodně to nebyl nudný fotbal, i druhý poločas sliboval hodně zajímavé klání. Benevento cítilo, že by to dnes mohlo vyjít a bylo poměrně blízko srovnání. Už podruhé ale zasáhla tyč. D'Alessandro z bezprostřední blízkosti hlavičkoval pouze do tyče! Na opačné straně se k balonu ve vápně dostal rychlík Ivan Perišić, ale jeho zakončení mířilo jen těsně nad bránu Vida Belece.

Dvanáct minut před koncem utkání se k míči u vápna dostal opět Ivan Perišić a zkoušel technický obstřel vysokého brankáře Belece, jenže nakonec přestřelil i bránu. Když už se zdálo, že zahrozí i domácí, tak pár minut před koncem za balonem se ženoucí útočník Iemmello zahrál těsně před zakončením rukou, takže celá akce byla zastavena. Víc už Benevento nestihlo a s body se loučí.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Houfi

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 Forza Inter

Reagovat
cink

0:7

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele