35. kolo
29.04.2018 15:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Janov CFC 3:1

Na šestém místě zůstává i po pětatřiceti kolech Atalanta Bergamo. Svěřenci Giana Piera Gasperiniho porazili bez problémů Janov 3:1. Bergamaschi vykročili za třemi body už v prvním poločase, když se trefili Barrow a Cristante. Ve druhém poločase pak zvyšoval Iličič a hosté už stačili jen korigovat zásluhou Velosa.

Atalanta byla favoritem a koneckonců body nutně potřebovala, protože svádí boj o Evropskou ligu s milánským AC a dalšími celky. Utkání bylo pikantní pro domácího trenéra Giana Piera Gasperiniho, který si udělal dobré jméno právě při působení v janovském klubu.

První šanci zápasu měli možná trochu překvapivě Janovští, ale Medeiros si na skvělého Berishu nepřišel. Brankář Orobici předvedl výtečný zákrok, balón vyrazil na rohový kop, ze kterého následně nic nebylo. Atalanta se poprvé gólově prosadila po čtvrthodině hry, kdy z úhlu propálil Perina Musa Barrow. Jen o pět minut později už Orobici vedli 2:0, po Gomézově posunutí vystřelil z první Bryan Cristante a Perin znovu inkasoval.

Grifové si z defenzívou Atalanty vůbec nevěděli rady, v zápase byli v podstatě neškodní a nepomohly tomu ani příchody Gorana Panděva a Miguela Velosa. Atalanta bez větších potíží kontrolovala hru a v 74. minutě vstřelila už třetí gól. Josip Iličič si ve vápně navedl balón na levačkou a technickým obstřelem dal na 3:0. Alespoň čestný úspěch pro Grify vystřelil z přímého kopu Miguel Veloso. Na jeho precizní přímák neměl Berisha nárok. Nic víc už se v zápase nestalo a tak Atalanta porazila Janov 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele