32. kolo
14.04.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Inter Milán 0:0

Inter znovu hazarduje s účastí v Lize mistrů pro příští rok. Nerazzurri brali na půdě Atalanty bod a to je pro ně velmi málo. Diváci na stadionu v Bergamu se žádné branky nedočkali.

Pro slavný celek je jedině dobře, že v tomto kole proti sobě nastoupí oba římské celky, které jsou nejvážnějšími konkurenty Interu v boji o milionářskou soutěž.

Ale pojďme k samotnému utkání. Inter čekala na půdě Bergamaschi těžká práce. Atalanta patří k nejnepříjemnějším soupeřům a to platilo i tentokrát. Atalanta se mohla už po sedmi minutách ujmout vedení, ovšem Alejandro Gómez spálil stoprocentní příležitost, když sám před Handanovičem poslal balón vedle branky. Slovinský brankář nemusel zasahovat, ovšem o půlhodiny později už bylo vše jinak. Handanovič na brankové čáře předvedl po hlavičce soupeře vynikající zákrok a držel "akcie" hostujícího celku nad vodou. Spallettiho svěřenci měli první vážnější šanci až v nastaveném čase prvního poločasu. Ivan Perišič si seběhl na krásný pas, ale stejně jako Gómez těsně netrefil zařízení.

Tempo hry postupem času upadalo a bohužel druhý poločas nebyl zdaleka tak bohatý na šance jako ten první. Inter sice v závěru zápasu převzal iniciativu, ale nic, čím by přelstil obranu Atalanty, nevymyslel. Souboj dvou celků vyznávajících modročerné barvy skončil nejméně populárním výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele