15. kolo
03.12.2017 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - US Sassuolo 3:0

Giuseppe Iachini nezačal na lavičce Sassuola zrovna ideálně. Jeho tým neměl ve Florencii vůbec nárok, třikrát inkasoval a vrací se s prázdnou. Za Fiorentinu se postupně prosadili Simeone, Veretout a Chiesa.

Sassuolo se herně i výsledkově trápí, a tak vedení sáhlo ke změně trenéra. Odvolaného Bucciho nahradil Iachini, ale premiéra mu vůbec nevyšla. Fiorentina byla od začátku výrazně lepším týmem a nakonec zcela po zásluze zvítězila.

Viola si celkem trpělivě vypracovávala šance a gradovala svůj tlak. Ve 29. minutě zblízka hlavičkoval Chiesa a Consigli předvedl výtečný zákrok. Nebyl však ničemu platný, protože za další tři minuty domácí beztak vedli. Na Lauriniho krásný centr si naskočil Giovanni Simeone a stadion Artemio Franchi propukl v radost. A to zdaleka nebylo všechno. Ještě do konce prvního poločasu rozjel rychlý brejk Théréau a přesnou přihrávkou před branku vyzval ke skórování Jordana Veretouta, který se nemýlil.

Fiorentina si po prvním poločase zajistila dvougólové vedení a Giuseppe Iachini společně s týmem byli v nezáviděníhodné pozici. Nutno ale podotknout, že Sassuolo bylo směrem dopředu naprosto bezzubé. Neroverdi si za celý zápas nevytvořili ani jednu šanci a s takovou jen těžko mohli pomýšlet na bodový zisk. Fiorentina držela zápas pevně pod kontrolou a v 71. minutě pečetila výsledek na konečných 3:0. Na přesnou kolmici Théréaua si seběhl Federico Chiesa a přesně zakončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele