8. kolo
15.10.2017 12:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Udinese Calcio 2:1

Ještě loni střílel Cyril Théréau góly za Udinese, ovšem tento rok nastupuje již v dresu Fiorentiny a byl to právě on, kdo dvěma brankami popravil svůj bývalý celek. Fiorentina doma zvládla těžké utkání a Udinese porazila 2:1.

Domácí každopádně vstoupili do zápasu mnohem lépe a nebýt ofsajdového postavení, šli by rychle do vedení. Pohlednou akci Chiesy zakončoval Simeone a bohužel pro Fiorentinu si nepohlídal své postavení.

Fiorentina se dál tlačila dopředu a po velkém zaváhání Bizzarriho na sebe poprvé upozornil Cyril Théréau. Francouzský útočník vyběhnutého gólmana Udinese obešel, ale střelu mířící do branky zastavil na brankové čáře jeden z obránců. Vzápětí neuběhly ani tři minuty a Fiorentina už zaslouženě vedla. Stopeři Udinese byli v naprosto špatném postavení a nechali za sebou Cyrila Théréaua, který z malého vápna překonal brankáře Bizzarriho. Domácí byli na nadále lepším týmem, do konce prvního poločasu ale další branku nestihli.

Změnilo se to až v 57. minutě, kdy z dálky vypálil Veretout, Bizzarri balón pouze vyrazil a Cyril Théréau rychlou dorážkou zvýšil na 2:0. Až po této inkasované brance Zebry zabraly a před Sportiellem začínalo být živo. V 63. minutě dokonce hosté snížili, ale pro ofsajd nebyla branka správně uznána. Udinese se dočkalo až v 72. minutě, kdy na malém vápně dostal přespříliš prostoru Samir a střelou k tyči snížil.

Udinese se ještě v závěru snažilo o tlak, ale marně. Fiorentina Zebrám nic dalšího nedovolila a doma získala důležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele