10. kolo
25.10.2017 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Turín FC 3:0

V překvapivě snadnou záležitost se proměnilo utkání mezi Fiorentinou a Turínem. Granata na svého soupeře vůbec nestačila a ve Florencii prohrála 0:3. Domácí těžili z dobré efektivity a postupně se prosadili Benassi, Simeone a z pokutového kopu Babacar.

Utkání mělo velmi zajímavé tempo. Oba celky si vůbec nic nedarovaly a v tomto směru musel diváky fotbal velmi bavit. A koneckonců netrvalo to dlouho a první šance začaly přicházet. Cyril Théréau z nadějné pozice minul branku. Bohužel to pro něj byla poslední příležitost, protože jen o chvíli později musel být pro zranění střídán.

Fiorentina se však i bez něj ujala vedení. Ve 29.minutě, tedy v době, kdy hosté začínali mít převahu, vypálil neomylně k tyči Marco Benassi a Viola vedla 1:0. Granata se s nelichotivým průběhem nehodlala smířit a Ljajičova technická rána pořádně zaměstnala brankáře Sportiella.

Ještě větší příležitost měl Turín po změně stran a znovu v ní měl prsty Adem Ljajič, mimochodem právě bývalý hráč Fiorentiny. Ljajič prostrčil šikovně balón na Mbayeho Nianga, který z penaltového puntíku div, že nepřelomil břevno. Domácí zase měli velkou příležitost po hodině hry, ale Chiesu vychytal pozorný Sirigu. Turín přesto inkasoval podruhé, Giovanni Simeone fantastickou ranou vymetl šibenici a to už byl Turín v hodně nezáviděníhodné pozici. Jestli si ještě hosté dělali zálusk na bodový zisk, tak ten vzal za své kontroverzním momentem ze 75.minuty. Barreca se měl dopustit faulu, což sudí i s vyhodnocením videa odsouhlasili a nařízenou penaltu proměnil útočník Babacar. Ten měl vzápětí další šance, avšak domácí se s výsledkem 3:0 úplně v pohodě spokojili.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele