31. kolo
08.04.2018 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Milán - US Sassuolo 1:1

AC Milán doma se Sassuolem jenom remizoval 1:1 a naděje na Ligu mistrů výrazně klesají. Sassuolo se v závěrečné čtvrthodině dostalo překvapivě do vedení a Milán už stihl jenom vyrovnat.

Z pohledu Milána nešlo o zasloužený výsledek. Rossoneri byli po celý zápas výrazně lepším týmem, jenomže se hraje na branky a těch vstřelily oba celky stejně. Milán se mohl ujmout vedení hned v 1. minutě, kdy poslal do vápna centr Rodríguez a Kessié div, že málem neslavil. Domácí kouč Gennaro Gattuso musel už po několika minutách hry řešit velkou nepříjemnost, zranil se totiž stoper Alessio Romagnoli, kterého nahradil Matteo Musacchio.

Na hře AC ale nebylo nic znát. Po ráně Calhanoglua vytasil dobrý zákrok Consigli a stejný muž zlikvidoval i štiplavý pokus Cutroneho. Šance na straně Milána přibývaly, ale ozvali se i hosté. Ve 35. minutě si připsal úspěšný zákrok i Gigi Donnarumma, který zlikvidoval střelu Missiroliho.

Brankář domácích výtečně zasáhl ještě jednou, když po změně stran zpacifikoval Rogériovu střelu. Častěji u balónu byli Milánští a Sassuolo čím dál více hrozilo z brejkových situací. Lirolu ještě v 73. minutě zastavil ofsajd, ale o dvě minuty později se za obranu Rossoneri dostal Matteo Politano a táhlou střelou k tyči šokoval San Siro.

AC Milán zbraně neskládal, na odpověď měl čtvrthodinu, ovšem inkasovaná branka ho natolik zaskočila, že se dlouho nemohl k ničemu dostat. Až čtyři minuty před koncem dostal ve vápně trochu prostoru Nikola Kalinić, což znamenalo vyrovnání.

Remíza domácím pochopitelně nestačila, takže Sassuolo ještě čekaly krušné časy. V nastavení si AC vytvořilo velký tlak a mohlo rozhodnout, jenomže tutovku Bonaventury famózně zlikvidoval Consigli. AC Milán zvítězit nedokázal a jeho naděje na Ligu mistrů skomírají.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepší klub si zaslouží tu nejlepší stránku https://www.facebook.com/Rossonerifans.1899/

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší klub, si zaslouží tu nejlepší stránku. https://www.facebook.com/Rossonerifans.1899/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele