14. kolo
26.11.2017 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Turín FC 0:0

Další domácí ztrátu zaznamenal AC Milán, který tentokrát nedokázal vstřelit gól Turínu. Diváci se na San Siru branky nedočkali, přestože zejména Milán měl spoustu šancí. Vyhrát mohl i Turín, ale jeho šance v závěru skvěle pochytal Gigi Donnarumma.

Favoritem zápasu byl AC Milán, ovšem hráčům rossoneri se letos vůbec nedaří. Turín také pomýšlí na vyšší příčky a také on je daleko za očekáváním. První poločas patřil dle předpokladů Milánu, ten si vypracoval hned několik brankových příležitostí. Tu vůbec první Nikola Kalinić, zblízka zazdil první tutovku a tím jakoby odstartoval sérii nezdarů.

Velké nebezpečí hrozilo Turínu ze standardních situacích v podání Susa. Jeden jeho přímák protáhl Sirigua. Další šance domácích na sebe nenechaly dlouho čekat. André Silva poslal balón z jasné pozice vedle a v závěru prvního poločasu pálil těsně vedle Suso.

Branka Turína byla zakletá i po změně stran. Vyprávět by mohl i netradiční zakončovatel Bonucci, který Sirigua z ůhlu nepropálil. Snaha Milána vycházela vniveč a čím více se blížil konec, tím více se vkrádala do nohou domácích křeč.

V 86.minutě vytáhl parádní zákroky proti Falquému a Belottiho brankář Donnarumma. Turín byl velmi blízko tomu, aby tak trochu zničehonic. v utkání vyhrál, ale mladý golman AC předvedl svojí extratřídu. Milán se tlačil dopředu a ve druhé minutě už to vypadalo, že se domácí Tifosi dočkají, jenomže gól Patrika Cutroneho nebyl pro fosajd správně uznán. AC nakonec branku nevstřelilo a doma ztratilo další dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele