24. kolo
12.02.2017 15:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Chievo Verona 1:3

Sassuolo tentokráte doma s Chievem padlo, ale nutno podotknout, že klíčovou roli sehrála červená karta už ve 4. minutě zápasu. Inglese sice nařízenou penaltu neproměnil, ale vše si bohatě vynahradil nastříleným hattrickem.

Klíčový moment celého utkání tedy přišel hned z kraje. Ve 4. minutě fauloval Ingleseho uvnitř vlastního vápna Letschert a sudí se odvážil nejen písknout penaltu, ale Letscherta rovnou vyloučit. Zásadně tím udal směr dalšího vývoje. Sassuolo mělo zatím štěstí v neštěstí, protože Inglese nařízenou penaltu neproměnil. Nic to však neměnilo na věci, že Neroverdi měly čekat krušné chvíle.

Chievo se však přesilovky zaleklo, neježe svého soupeře nepřehrávalo, ale ve 25. minutě dokonce poprvé inkasovalo. Berardiho centr uvnitř hostujícího vápna propadl, Sorrentino ho sice vyrazil, ale jen k Matrimu, jenž vzápětí rozvlnil síť. Na tribunách Cittá del Tricolore vybouchla nefalšovaná radost. A s Chievem mohlo být ještě hůře, kdyby Politanovu ránu nevyrazil na roh Sorrentino. Až potom Chievo pochopilo, že je třeba hrát a nebát se. A hned za pár minut to přineslo své ovoce. Ve 40. minutě odčinil penaltové zaváhání Roberto Inglese, jenž hlavičkou srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase už Fly Donkeys Sassuolo přehrávali a v 57. minutě konečně strhli vedení na svojí stranu. Consigli ještě dokázal reagovat na Birsovu hlavičku, ale proti Ingleseho dorážce už neměl nárok. O deset minut později utekli hosté již na rozdíl dvou branek a prosadil se znovu Roberto Inglese, což zároveň znamenalo zkompletování hattricku. Oslabené Sassuolo se ještě nadechlo k poslednímu odporu, ale výsledkem byla jen Ragusova tyčka.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele