28. kolo
12.03.2017 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Bologna FC 0:1

Boloňa se konečně dočkala vítězství. Díky jediné brance Mattii Destra vyloupila Stadio Cittá del Tricolore. Naopak Neroverdi prodloužili smolnou sérii domácích zápasů a znovu prohráli.

Poměrně svižný první poločas sice žádnou branku nenabídl a ani žádnou velkou gólovou příležitost, ovšem žádná nuda na Cittá del Tricolore k vidění nebyla. O nejzajímavější okamžik prvního poločasu se postaral domácí stoper Francesco Acerbi, který se z velké dálky opřel do balónu a Mirante musel zasahovat.

Ve druhém poločase mělo více ze hry Sassuolo, po chybě Pulgara pelášil na Miranteho Politano, ovšem jeho koncovka postrádala přesnost i razanci. Okamžik na to měl podobnou šanci i Duncan, který ale zaběhl až do ostrého úhlu a jeho střela jen prolétla malým vápnem, protože Berardi na ní nedosáhl. Neroverdi své dvě možnosti nevyužili a Boloňa uštědřila domácím lekci z produktivity. Aquilani špatně rozehrál, načež Džemaili potáhl balón, našel Destra a ten překonal Consigliho.

Domácí se z inkasované branky nemohli vzpamatovat a ve zbytku utkání s nebyli schopni vypracovat žádnou větší šanci na vyrovnání. Až v 90. minutě vyslal další ránu, tentokrát z mnohem nadějnější pozice, Acerbi a Mirante předvedl skvělý zákrok, kterým uchránil Boloni tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele