9. kolo
23.10.2016 12:30 CET
3 : 1
(1:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese porazilo Pescaru, dvakrát se trefil Théréau

Udinese bere z poledního klání proti Delfínům z Pescary tři body. Pomohl mu k tomu střelec Cyril Théréau, který si připsal dvě branky. Stejný počet gólů navíc padl po zahrávání pokutového kopu.

Dalšího startu v základu se po dobrých výkonech dočkal opět český záložník Jakub Jankto, kterému připadla role středního záložníka po boku Kumse s Fofanou. Dva útočící hráče domácích představovali Théréau s mladým lvem Zapatou. Pescara rovněž spoléhá především na mládí, které představovali Caprari, Benali, Cristante nebo Biraghi. do hry se dostal i zkušený záložník Aquilani.

Jako první se málem radovali hosté, když se Memushaj dostal z levé strany do vápna a následně poslal balon těsně vedle tyče! V prvních minutách bylo vůbec na co se dívat, protože hned o minutu později zaútočilo Udinese. Théréau si vzal balon a namířil si to před vápno hostí, jenže jeho střela nakonec minula jen těsně bránu! Brankář Bizzarri by pravděpodobně jeho ránu neměl.

Neměl ani další střelu, která byla gólovou. Hugo Campagnaro totiž fauloval v pokutovém území svého soupeře a sudí Rocchi pískal penaltu! K ní se postavil zkušený útočník Cyril Théréau a nebylo co řešit - 1:0.

Po dvaceti minutách se z volného přímého kopu snesl míč na hlavu Felipeho, jehož zakončení mířilo těsně mimo! Pescara v těchto chvílích propadala v obraně, ale v útoku se jí dařilo. Dokazoval to mladý útočník Gianluca Caprari, který se dostal ve vápně k míči a v akrobatické pozici poslal míč do břevna! Na opačné straně těsně vedle tyče pálil mladík Duván Zapata, který uzavřel sympatický první poločas.

V tom druhém se minimálně na jeho začátku příliš akce nerodilo, snad s výjimkou několika střídání na obou stranách. Až když se hrálo na polovině Pescary a zbývalo dvacet minut do konce, se měnilo skóre. Střídající záložník Badu vypálil a brankář Bizzarri jeho ránu s námahou vyrazil. Jenže k dorážce se rychle dostal Cyril Théréau, který míč poslal do protipohybu brankáře - 2:0 pro Zebry.

Pescara se stále nevzdávala a po dvojím střídání se prosadil zkušený záložník Alberto Aquilani, který po jednoduché kombinaci zakroutil míč z první k tyči! Jakékoli šance hostí ale pohřbil Duván Zapata, který se nechal faulovat v pokutovém území a následnou penaltu sám úspěšně proměnil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
hradec

pod 3,5 golu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele