5. kolo
21.09.2016 20:45 CET
2 : 2
(2:1)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - ACF Fiorentina 2:2

Utkání mezi Udinese a Fiorentinou nakonec vítěze nepoznalo. Udinese v zápase dvakrát vedlo, ale Fialky pokaždé dokázaly odpovědět. Poslední slovo měl Federico Bernardeschi proměněnou penaltou.

Jestli pro Fiorentinu existuje nějaký nepopulární soupeř, je to Udine. Zebry mají lepší vzájemnou bilanci a Viole se na Stadio Friuli tradičně nedaří. Ani tentokrát se pro Fialky nevyvíjelo utkání dobře. Duván Zapata převzal na hranici ofsajdu balón a přesnou technickou střelou k tyči poslal domácí do vedení! Rychlá branka domácím ne pomohla, nadšení vydrželo jen tři minuty. Tello zatáhl balón před branku a naservíroval jej Babacarovi, který efektivní patičkou srovnal na 1:1. Udinese si vzalo vedení opět na svojí stranu na sklonku prvního poločasu. De Paulův centr na zadní tyč zasáhl Danilo a do šaten šli spokojenější domácí.

Zebry chtěly držet nadějný stav co nejdéle, ale přišly o něj krátce po změně stran. Po faulu na Babacara sudí foukl do píšťalky a Federico Bernardeschi nařízenou penaltu bezpečně proměnil. Remíza 2:2 byla nejspíše dobrá pro oba celky, protože od Bernardeschiho gólu tempo hry solidně upadlo a výrazně ubylo i gólových šancí.

Několikrát byl v náznacích šancí Duván Zapata, ale vážnější nebezpečí pro Tatarusanua to neznamenalo. Udine tak znovu s Fiorentinou neprohrálo, tentokrát se oba celky rozešly smírně 2:2. Domácí jsou tak jedenáctí, Fiorentina se stejným počtem bodů desátá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele