4. kolo
16.09.2016 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 0:1

Vítězství 1:0 si na hřišti Sampdorie Janov možná trochu překvapivě připsal AC Milán. Svěřencům Vincenza Montelly dopomohla i neuznaná branka Barreta, výborný Gigi Donnarumma a efektivní střelec jediné branky zápasu Kolumbijec Carlos Bacca. Tři minuty před koncem se na trávníku objevil i Patrik Schick.

Gianluigi Donnarumma už bezesporu patří k výrazným oporám současného AC a potvrdil to znovu v tomto utkání. Ve 12.minutě předvedl fantastický zákrok po ráně Lucase Torreiry a zmařil domácím první výraznou šanci. O několik minut později byl stále teprve sedmnáctiletý brankář znovu v pernamenci, zuby se na něm vylámal Luis Muriel. Na šance aktivnější Sampdoria musela po půlhodině hry sáhnout k prvnímu střídaní, zraněného Salu nahradil Pedro Pereira. První poločas rozhodně nenabídl nikterak krásný fotbal, střel na branku bylo velmi málo, Rossoneri dokonce nevystřelili vůbec a divákům na stadionu Luigi Ferraris nezbývalo nic jiného, než že se to po výměně stran změní.

Ale začátek tomu nenapovídal. Vincenzo Montella postupně stáhl Sosu a Lapadulu a na trávník vyběhli Locatelli a Carlos Bacca.V 68.minutě přišel důležitý moment utkání, po rohovém kopu dopravil balón za Donnarummu Édgar Barreto, jenomže sudí pro domnělý ofsajd branku neuznal a tím Sampdorii výrazně poškodil!

Emiliano Viviano v brance Námořníků neměl prakticky žádnou práci až do 72.minuty, kdy ho vůbec poprvé zaměstnal Carlos Bacca střelou k tyči. S přibývajícím koncem utkání začaly gólové šance výrazně přibývat a hrál se otevřený fotbal. Luis Muriel znovu ne a ne překonat Gigiho Donnarummu a když se mu to povedlo, pomohl si přitom rukou, takže finální verdikt sudího neuznat byl tentokrát podle regulí.

Pět minut před koncem zápasu vyrobila Sampdoria hrubou chybu v rozehrávce, míče se okamžitě chopil Suso, předložil jej nezištně Baccovi a kolumbijský střelec překonal Viviana - 1:0 pro AC Milán. Sampdoria okamžitě poslala na hřiště Schicka, ale na více než několik rohových kopů a závarů před brankou se nezmohla. Milán potvrdil s Námořníky dobrou vzájemnou bilanci, v dnešním utkáním mu ale pomohla nejen špatné rozhodnutí sudího, ale také fantastická produktivita Carlose Baccy i zákroky Gigiho Donnarummy.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na tiket 2 :)

Výsledok 1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele