32. kolo
15.04.2017 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Turín FC - FC Crotone 1:1

Jen remízu 1:1 si v domácím prostředí připisuje FC Turín. Granata byla v zápase s Crotone velkým favoritem, ale hosté ukázali větší odhodlání a nakonec získávají velice cenný bod. Devět minut před koncem odpověděl na pokutový kop Belottiho střídající Tochukwu Nwankwo.

Turín měl v zápase velkou převahu, ale k čemu to je, když prostě nedáte gól. Místy až 84% držení balónu samo zápasy prostě nevyhrává. Crotone přijelo do Turína s defenzivní taktikou, počítající s rychlými protiútoky. Po jednom z nich napřáhl Crisetig a Hart se proletěl vzduchem, naštěstí pro domácí šel míč mimo.

Hodně vidět bylo zejména horké zboží, domácí útočník Belotti. Gólman Cordaz musel proti němu několikrát fantasticky zakročit a v brance hostí doslova čaroval. Granatě vychytal jen v prvním poločase minimálně tři stoprocentní gólovky.

Neprůstřelný brankář Cordaz se překonával i po změně stran a k Belottimu se brzy zařadil i Boyé, kterého hostující brankář rovněž přiváděl k zoufalství. A když to nešlo dle regulí, pomohla si Granata penaltou. Belotti se po kontaktu s Ceccherinim skácel v šestnáctce k zemi a sudí nařídil velice přísnou penaltu. Andrea Belotti jí proměnil a Turín vedl 1:0. Další branku ale nepřidal.

Crotone si za celý zápas prakticky nic nevytvořilo, přesto nakonec odjelo z Turína s bodem. Domácí vůbec nezvládli bránění standardní situace a svojí část na tom nesl i Hart, který po vyběhnutí z prostoru neměl balón a Nalini ho vrátil na malé vápno, kde do prázdné branky zakončil střídající Tochukwu Nwankwo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele