6. kolo
24.09.2016 20:45 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SSC Neapol - Chievo Verona 2:0

Hráči Neapole splnili roli favorita a v generálce na další zápas Ligy mistrů porazili houževnaté Chievo 2:0. Vše podstatné se odehrálo už během první půle, ve které se prosadili Gabbiadini a Hamšík.

Domácí tým byl velkým favoritem a tuto roli začal záhy po úvodním hvizdu naplňovat. Úvodní čtvrthodina sice byla plná nepřesností, ale pak už začal přibývat šance a to zejména na domácí straně. V 17.minutě si naskočil na Ghoulamův centr Callejón a Sorrentino musel vyškrábnout na rohový kop. O pár minut později předvedli domácí další pohlednou akci, tentokrát i s gólovým vyjádřením. Hamšík krásně našel Callejóna, ten okamžitě pod sebe vybídl Gabbiadiniho, který prudkou střelou k tyči nedal Sorrentinovi žádnou šanci - 1:0 pro Neapol. Domácí se uklidnili a zanedlouho pokořili obranu Chieva podruhé. Hamšík převzal na hranici ofsajdu balón a parádní ranou k tyči zvýšil na 2:0.

Chievo to mělo složité, v Neapoli po prvním poločase prohrávalo 0:2 a k blízkosti Reinovy branky se prakticky nedostávalo. Navíc i po změně stran pokračovali Parthenopei v aktivitě. Zielinski trefil jen dobře bránícího protihráče a Callejón mířil těsně vedle.

Až v 72.minutě si Chievo vytvořilo první šanci, Floro Flores postupoval sám na golmana, ale Koulibaly ho dostihl a nakonec mu i znemožnil zakončit. Stadion San Paolo nakonec žádnou další branku nenabídl, Neapol tak splnila roli favorita a nad Chievem zvítězila 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele