19. kolo
08.01.2017 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - FC Crotone 1:0

Měla to být snadná záležitost, nakonec se však Lazio pořádně nadřelo. Střelce domácích dlouhou dobu deptal brankář Marco Festa, který nestačil pouze na Immobileho trefu z 90.minuty. Historie se ale ptát nebude, Lazio povinnost splnilo a má tři body.

Lazio mělo už v prvním poločase spoustu příležitostí na vstřelení branky, ale Crotone jakoby zázrakem odolávalo. V 17.minutě Lombardi sice rozvlnil síť, ale stalo se tak po správně odmávaném ofsajdu. Dobré utkání odchytal náhradní brankář Marco Festa, proti Immobilemu parádně zasáhl a hráči Lazia ho nepřekonali ani z pokutového kopu. Ten hlavní sudí odpískal ve 30.minutě po faulu na Lombardiho, nicméně exekutor Lucas Bíglia selhal a orazítkoval jen břevno!

Biancocelesti vytrvávali v tlaku, ale stejně tak vytrvávala defenzíva Crotone. Parolo opět nechal vyniknout Festu a zasahovat musel na druhé straně i Marchetti, jehož z dobré pozice nepřekonal Falcinelli. Ve 39.minutě už byl zase v jednom ohni Festa, Parolovu střelu vytáhl nad břevno a měl tak hlavní zásluhu na tom, že poločas skončil bezbranek.

Kouč Simone Inzaghi mohl být s vystoupením svých svěřenců spokojen, Crotone jasně přehrávali, mělo to však jednu vadu na kráse a sice průběžný nerozhodný výsledek. Ve druhém poločase však nápor Lazia trochu otupil, což však neznamenalo absenci stoprocentních šancí. Další v řadě spálil stoper De Vrij, jenž se pověsil do vzduchu, ale cíl minul. Hosté se spoléhali na dobrou defenzivní činnost a nebezpečné brejky. Jeden z nich zakončoval Trotta, ale podobně jako v prvním poločase radost pokazil zdvižený praporek.

Čas pro Lazio neúprosně ubíhal, v 85.minutě zazdil další z řady velkých šancí Immobile, opět svůj tým výrazně podržel golman Festa! Crotone s vypětím všech sil odolávalo, ale nakonec v 90.minutě padlo. Obrana zaváhala a Ciro Immobile nakonec Festu přeci jenom propálil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele