8. kolo
16.10.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SS Lazio - Bologna FC 1:1

Nečekanou ztrátu doma utržilo Lazio, které jen remizovalo s Boloňou 1:1. První branku vstřelil Helander a Lazio spasil až v nastaveném čase z pokutového kopu Ciro Immobile. Ten sám mohl vstřelit několik gólů, ale branka Da Costy jakoby byla zakletá.

Velké šance přitom na sebe nenechaly dlouho čekat. Do samostatného úniku se dostal Ciro Immobile, ale na malém vápně nedokázal Da Costu překonat. To byla stoprocentní příležitost, které Biancocelesti posléze litovali. Na druhé straně totiž na zadní tyči dopravil do sítě prodloužený balón Helander a Boloňa na Olympijském stadionu překvapivě vedla.

Po čtvrthodině hry navíc přišla další chyba domácích a Di Francesco div, že nedal druhý gól. Lazio mělo samozřejmě dostatek času s výsledkem něco udělat, Ciro Immobile však v další dobré příležitosti netrefil zařízení a jeho pumelenici z 31. minuty Da Costa vyrazil na tyč! Immobile měl opravdu pořádnou smůlu a svůj minisouboj s brankářem Da Costa na plné čáře prohrál.

Střelecké trápení Lazia totiž pokračovalo i po změně stran. V 63. minutě spálil další tutovku hádejte kdo - Ciro Immobile. Hráči Boloni mu chtěli dokonce nechtěně pomoci, jeho centr si málem srazili do vlastní sítě, ale Da Costa na brankové čáře situaci ustál. Branka Boloni jakoby byla pro hráče Lazia zakletá, tedy přesněji bychom mohli říci pro Cira Immobileho. Průběh utkání se nakonec zapříčinil i o to, že se na plac nepodíval Ladislav Krejčí. Po celý zápas zůstal jen na lavičce náhradníků a mohl tak sledovat hektický závěr, ve kterém nakonec domácí přeci jenom srovnali. V šesté minutě nastavení fauloval Oikonomou a nařízenou penaltu proměnil Ciro Immobile.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele