35. kolo
06.05.2017 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Turín FC 1:1

Juventus v městském derby s Turínem pouze remizoval 1:1 a teoreticky stále může přijít o titul. Nikdo však nepochybuje, že Stará dáma závěrečný krok udělá. Proti Granatě dlouho prohrávala a získaný bod jí vystřelil až v nastaveném čase kanonýr Gonzálo Higuaín. Býky poslal do vedení fantastickým přímákem Adem Ljajič, ale v 57. minutě uviděl červenou kartu Acquah a oslabení nakonec hosté nezvládli.

Skóre turínského derby se mohlo poprvé měnit už po čtvrthodině, ale Benatia zakončoval po rohovém kopu jen do spojnice Hartovy branky a následná dorážka dalšího stopera Bonucciho šla hodně nad. Stará dáma byla dál hodně aktivní a proti Lichtsteinerovi musel zasahovat Joe Hart. Následně znovu skvěle zasáhl anglický brankář, když si na něm vylámal zuby Paulo Dybala. První poločas branku nepřinesl, diváci se dočkali až po změně stran.

A překvapivě to bylo do domácí sítě. V 52. minutě se postavil k volnému přímému kopu z ideální pozice Adem Ljajič a náhradní brankář Neto se jen ohlédl. Ljajič vymetl šibenici a poslal Granatu senzačně do vedení.

Domácí na nic nečekali a sešlápli plyn, avšak pokus Mandžukiče brankou neskončil. Turín sice vedl, ale v 57. minutě Acquah sestřelil Mandžukiče a od sudího si vysloužil druhou žlutou kartu. Hosty tak čekalo dlouhé a nepříjemné oslabení. V 68. minutě předvedlo Juve pohlednou kombinaci, ale Sami Khedira v tutovce hodně přestřelil. O deset minut později zase podržel Toro výtečný Joe Hart, když ho z malého vápna nepřekonal Bonucci.

Juventus tlačil, ale dlouho nemohl obrannou hráz Granaty překonat. Povedlo se to až za pět minut dvanáct, respektive ve druhé minutě nastaveného času. Gonzalo Higuaín se na hranici vápna obtočil s balónem a skvěle umístěnou přízemní ranou srovnal na konečných 1:1. Juventus je pochopitelně nadále první a je jen krůček od další obhajoby mistrovského titulu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Houfi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra dnes = titul ???

Reagovat
smazaný uživatel

zkus pocitat

Reagovat
sivi

Velká škoda,2 min.před koncem si necháme dát gól .Ale i tak je bod dobrý..

Reagovat
milan78

bod dobrý..., ty jsi vůl....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele