31. kolo
08.04.2017 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Chievo Verona 2:0

Juventus potvrdil roli favorita a Chievo porazil výsledkem 2:0. Stará dáma se zároveň naladila na očekávaný souboj s Barcelonou. I když domácí nakonec zvítězili, neměli to s Chievem úplně jednoduché. Fly Donkeys byli ve hře o body až do 84. minuty, kdy vstřelil druhý gól Gonzalo Higuaín.

Juve začalo dle očekávání aktivně a Chievo zaujalo obranný postoj. Už po čtvrthodině mohl otevřít skóre utkání Khedira, ale Seculin jeho koncovku skvěle zneškodnil. Obrana Chieva poprvé inkasovala už ve 23. minutě, kdy se s míčem na noze prosmýkl do vápna Dybala a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování svého reprezentačního kolegu Gonzala Higuaína - 1:0. Domácí se následně uklidnili a nikam nespěchali. Jejich převaha v držení míče byla zřejmá, 62% oproti 38%, ovšem další gólovky už nepřicházely.

Ani po změně stran se Juventus nikam neřítil, hrál trpělivě a vyčkával na chybu soupeře. Po hodině hry se zase připomněl Higuaín, s jeho ranou si Seculin poradil. Kouč hostů Rolando Maran se snažil hru svých svěřenců nějak oživit střídáním a přeci jenom jí trochu pootevřít, jakmile se to ale stalo, přišel druhý gól Juventusu. Higuaín nejprve další velkou gólovku zazdil, ale v 84. minutě dodal do turínských řad definitivní klid. Po Lichtsteinerově přihrávce byl před Seculinem úplně sám a navíc měl tolik času, že si přihrávku zpracoval a prostě se jen rozhodl, kam bude střílet. Domácí tak zvítězili 2:0 a už v týdnu vyrukují na jiné sousto - Barcelonu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tradicnich 2:0, po rychlých golech nudna udrzba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele